Stallen energiezuinig maken door onze unieke FAS-panelen

Stallen kunnen zuiniger met FAS-panelen

F.A.S. Bouwbedrijf in Friesland heeft veel ervaring met het bouwen van zuinige(re) stallen, met name in de agrarische sector. Veel stallen kunnen veel duurzamer gebouwd worden. Omdat de Rijksoverheid wil dat er 14% aan duurzame energie wordt aangewend in 2020 en een volledig duurzame energievoorziening is gerealiseerd in 2050, spelen wij daar handig op in met onze eigen FAS-panelen.

Uw stallen energiezuiniger is een must en overigens prima haalbaar. Wij hebben een prefab bouwsysteem ontwikkeld waarmee u gegarandeerd op energiekosten zult gaan besparen. Dat gaat verder dan enkel het isoleren van stallen. Onze FAS-panelen bestaan uit een gepatenteerd bouwsysteem dat bedoeld is om duurzaam te zijn. Dit is onder andere mogelijk omdat het: een naadloos wandelement heeft, lichtgewicht is, een hoge blijvende isolatiewaarde heeft en speciaal ontwikkeld is voor de intensieve veehouderij. Niet alleen u kunt er dus profijt van hebben, het kan ook voordelig zijn voor uw dieren - al met al gunstig op meerdere niveau’s.

Naast het feit dat ons systeem uw stallen energiezuinig maakt, is het in bouwkundig opzicht ook erg praktisch om met ons in zee te gaan. Zo kunnen wij bouwen zonder koude bruggen en zijn onze panelen watervast en voldoen aan bouwbesluit brandvertraging BS01. Daarnaast is ons systeem rot- en schimmelvrij, is het geen voedingsbodem voor bacteriën en is het 100% recylcebaar. Bovendien kunt u eenvoudig de temperatuur reguleren, dus voor zowel in de winter als de zomer is het de verstandigste keuze.

Wilt u ook bezuinigen op uw stallen? Bel 0512 - 35 20 63 of vul het contactformulier op de website in. Wij willen graag weten wat uw eigen ideeën hierbij zijn en staan u graag te woord.