Met F.A.S Bouwsystemen kiest u voor Betaalbaar Energiezuinig Bouwen en Wonen

Doordacht duurzaam bouwen aan uw toekomst.

Bij F.A.S. Bouwsystemen - onderdeel van F.A.S. Bouw - kunt u terecht van ontwerp tot uitvoering van uw bouwplan, waarbij in overleg met de opdrachtgever uw bouwideeën zo veel mogelijk worden omgezet in praktische oplossingen. Wij staan garant voor duurzaam prefab bouwen. Met onze revolutionaire FAS-panelen kunt u nu “passief”, oftewel energieneutraal, wonen, waarbij de kosten gelijk zijn aan reguliere bouw - u begint dus meteen goed. Wij zorgen voor alles wat betreft het bouwen van uw huis of stal en hebben alle disciplines in huis om aan uw specifieke wensen te voldoen. Omdat wij graag rekening houden met het milieu, moeten we nauwlettend aan specifieke, door de EU bepaalde, wetgeving voldoen. Dat is goed voor de natuur én voor uw portemonnee, zeker als u met onze FAS-panelen gaat bouwen. Wij nemen niet alleen uw huidige pand onder handen, maar zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten waarbij we energiezuinig bouwen.

Passief Wonen

Passief wonen wil zeggen dat wat u aan energie verbruikt ook zelf opwekt. Dit wordt ook wel energieneutraal genoemd. Dat betekent dat u een huis bouwt wat in bijna alle opzichten milieuvriendelijk is en u dus gelijk energiezuinig woont. U hoeft daarna geen veranderingen meer aan uw woning te doen!

Energiezuinig Bouwen

De voordelen van energiezuinig bouwen met onze FAS-panelen zijn eenvoudig op te noemen en hebben niet alleen te maken met uw portemonnee. Zo bouwen wij uw huis letterlijk naadloos, dus er is geen tocht. Daarnaast hebben onze panelen een hoog blijvende isolatiewaarde, zijn ze schimmelvrij, 100% hernieuwbaar én ongevoelig voor vocht en rot. Het mooie is bovendien ook nog dat de kosten gelijk zijn aan een normaal te bouwen huis. Het is dus niet de vraag of u begint met energiezuinig bouwen en wonen, maar wanneer. Neem contact op via 0512 - 35 20 63 voor meer informatie of vul het contactformulier in op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!