F.A.S. Bouwsystemen kijkt naar de Toekomst en Voorziet in Energieneutraal Wonen!

Energieneutraal wonen? Kies voor de gepatenteerde panelen van F.A.S. Bouwsystemen!

Energieneutraal wonen is vandaag de dag de norm. Het is zelfs zo dat vanaf juli 2018 nieuwbouw verplicht energieneutraal/gasloos gebouwd moet worden. Dit noemt men ook wel passief wonen/bouwen, waarbij de energie die uw huis oplevert net zo hoog is als wat u gebruikt! F.A.S. Bouwsystemen - onderdeel van F.A.S. bv - heeft zelf een nieuw bouwsysteem op de markt gebracht, dat een verbetering in isolatiewaarde van de buitengevels tot gevolg heeft. De voordelen zijn minder energieverbruik bij het verwarmen van uw woning en minder hittestress op warme dagen. Wij hebben een uniek systeem ontwikkeld waarmee de nieuwbouw van uw woning geen extra kosten met zich meebrengt en waarmee u toch aan de grondbeginselen van het passief wonen voldoet. Een passief huis, oftewel nulwoning, is een woning die evenveel energie produceert als dat deze verbruikt. De energieopwekking kan bijvoorbeeld gebeuren via zonnecellen en warmtepompen.

RC-waarde vanaf 10.0

Ons systeem draagt zo bij aan de energieneutraliteit van uw (nieuwe) woning, waardoor de keuze voor de FAS-panelen eigenlijk vanzelfsprekend is. Hoge energierekeningen behoren tot het verleden, want de bouwkosten ten opzichte van traditionele bouwsystemen liggen niet hoger. Een aantal sterke eigenschappen van ons gepatenteerd bouwsysteem: het bevat naadloze wandelementen, het heeft een hoge blijvende isolatiewaarde en het is ongevoelig is voor vocht. Door ons unieke bouwsysteem bouwen wij geheel zonder koude bruggen. Bovendien is dit snel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen en is het 100% recyclebaar! Een isolatiesysteem dubbel zo goed als reguliere systemen, voor dezelfde prijs! Wilt u meer weten over het energieneutraal (of passief) wonen en bouwen met onze FAS-panelen? Neem dan contact op via 0512 - 35 20 63. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier op deze website! Wij zijn altijd geïnteresseerd in uw verhaal en komen zo snel mogelijk terug op uw vraag of opmerking!

F.A.S. bv heeft alle diciplines in huis. Van ontwerp, bouw en installatie/warmtetechniek tot sleutelklaar opleveren van uw droomhuis.